Felhasználási feltételek

A honlap tartalma kizárólag magán célokra használható. Nem kerülhet kereskedelmi, tömeges forgalomba az Érettségi.com jóváhagyása nélkül.

Tilos az oldalon található email címeket bármiféle spam listára elhelyezni, és a honlapot emberi normáknak nem megfelelő oldalakon feltűntetni.

E-mail küldés: A nem kívánatos leveleket (reklámok, hirdetések) spamnak nyilvánítjuk, és ezt a 2002-es jogi internet használati törvény szigorúan bünteti.

Célunk, hogy egy jól működő portált hozzunk létre az érettségiző fiataloknak kidolgozott tételekkel, jegyzetekkel.

Adatvédelem

Az általad megadott személyes adataidat bármikor módosíthatod. Írásos kérésedre törlünk a rendszerünkből.

A felhasználó megadja email címét és jelszavát, amelyek segítségével a belépéskor az azonosítás megtörténik. Az felhasználó által megadott adatok egyikét sem láthatja más felhasználó. Az érettségi.com oldal fenntartja magának a jogot arra, hogy a csatlakozási, illetve regisztrációs menü tartalmát megváltoztassa, egyes adatmezőket töröljön, vagy újabb adatmezőket hozzon létre, különösen, ha ezt a felhasználók igényei, szokásai szükségessé vagy indokolttá teszik.

Az érettségi.com oldal rendszere automatikusan rögzíti a felhasználó számítógépének IP-címét a látogatás kezdő időpontjában, illetve egyes esetekben – az ügyfél számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusát. Az adatok kezelése kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Amennyiben az érettségi.com oldal a weboldalt összekapcsolja más, általa fenntartott oldallal, az adatkezelések összekapcsolására az ügyfelek (érintettek) csatlakozás, illetve regisztráció során adott hozzájárulására tekintettel kerül sor.

Az adatkezelés célja

Az Adatkezelés célja bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint a hírlevél-szolgáltatáshoz kapcsolódó kommunikáció lehetővé tétele.

A honlapon történő regisztrációval illetve hírlevelünkre történő feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy személyes adataidat az alábbi célokra felhasználhassuk:

    • kapcsolattartás
    • hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás
    • online sajtótájékoztatók szervezése
    • közvetlen üzletszerzés
    • piackutatás

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A felhasználó regisztrációjakor kifejezetten hozzájárul, hogy az érettségi.com oldal a regisztrációhoz kötelezően előírt adatait kezelje.

Adatbiztonság

Az érettségi.com oldal törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

Adatok törlése

A felhasználó az általa megadott személyes adatok törlését és az azokhoz való hozzáférés megszüntetését bármikor kérheti az impresszumban megadott e-mail címre eljuttatott levélben.

Az adattárolás időtartama

A személyes adatokat csak addig tároljuk, amíg az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve a felhasználó által engedélyezett felhasználás érdekében arra szükség van, ha jogszabály másképpen nem rendelkezik.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!